HTML

Landi Apple Blog

Minden ami Apple és minden ami fontos. Szerintem. :-)

Friss topikok

Linkblog

Archívum

A T csoport lesz az új AT&T?

2010.06.24. 01:56 landilevente

 Kezdek együttérző lenni az amerikai AT&T felhasználókkal. Az utóbbi hetekben többször előfordult, hogy nemes egyszerűséggel az egyik pillanatról a másikra eltűnt a net. Nem tudom mit csinál a T-Home, de az oldaluk betöltődéséhez kb 5 perc kellett. Egyszerűen csak nem tölt utánna pedig hirtelen mintha mi sem történt volna már kész is. Apple.com, Appleinsider.com, Macworld.com elérhetetlen, bezzeg az Appleblog, index betöltődik, persze ez is úgy mint a T-Home. A legkellemetlenebb része a dolognak, hogy az iPhone-omon sincsen net. Legalábbis ugyanazon a szelektív szinten, mint a MacBook-on. Telefonhívást legalább tudok kezdeményezni. Minden magyar honlap kevesebb több inkább több gondolkozás után betöltődik, viszont egyik külföldi honlap sem jelenik meg.

Ha a T-Mobile, T-Home képes e-mail-t küldeni, az aktuális ajánlataikkal, akkor vehetnék a fáradtságot, hogy értesítenek, ha karbantartást… akarnak végezni és a hálózatuk az ország területén lévő oldalakra korlátozódik. Attól, hogy 0:30 perc van nem mindenki alszik, így nekem is sikerült ismételten ebbe a kellemetlen helyzetbe kerülnöm.
Az érdekes dolog az, hogy e-mail-t sem tudok küldeni, MobileMe-n keresztül ugye egyértelmű, de a t-online-os címemen keresztül sem. 
 
1:25 körül eljutottam oda, hogy képes voltam apple.com-ot nézni egyszer.
 

Szólj hozzá!

Címkék: t home

A bejegyzés trackback címe:

https://landiapple.blog.hu/api/trackback/id/tr402105463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása