HTML

Landi Apple Blog

Minden ami Apple és minden ami fontos. Szerintem. :-)

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Nincs meglepetés a 2010 WWDC-n? Steve Ballmer átveszi a szót!

2010.05.27. 17:24 landilevente

 Gene Munster szerdán azt mondta Piper Jaffray-vel, hogy kevés meglepetésre lehet számítani az Apple 2010-es WWDC nemzetközi fejlesztői konferencián Június 7.-én.

Valószínűtlennek tartják, hogy a következő iPhone megjelenjen a Verizon vagy Sprint hálózatán. Sokkal valószínűbb, hogy az AT&T marad a kizárólagos szolgáltatója az Egyesült Államokban. A 99$-os iPhone 3G-t lecseréli az iPhone 3Gs. Beszélnek majd az iPad eladásokról és esetleg a Mac OS X 10.7 ról is előkerülthet pár dolog. Úgy vélik, hogy a 10.7-ben megjelen újdonságok inkább az iPhone-ból átvett dolgok lesznek, mint például a multitouch támogatása. De úgy néz ki, az előre bejelentett témákat látva, hogy az idei WWDC középpontjában az iPhone OS 4 fog állni, így elképzelhető, hogy a 10.7-ről szó sem esik.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Az új iPhone prototípusának többszöri kiszivárgása biztos, hogy elvette az egyik legnagyobb meglepetés és várakozásforrást, viszont én még mindíg úgy vélem, hogy sok újdonságra számíthatunk, ha másban nem is, de a különböző funkciók megvalósítása terén. Gondolhatunk itt a videochat újszerű megoldására, vagy akármire amit, már tudunk, de megvalósulásának részletei nem szivárogtak ki a prototípusokkal együtt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
photo guardian.co.uk
 
Tegnap viszont a Barron’s megjelentetett egy hírt, amiben Trip Chowdhry elemző állítására hivatkoznak, miszerint Steve Ballmer a hírhedt Microsoft vezér a június 7.-ei Steve Jobs által tartandó előadáson 7 perces Visual Studio 2010 bemutató erejéig átveszi a szót Jobstól. A cég következő fejlesztői programjában ugyanis lehetőséget adna a fejlesztőknek, hogy natív iPhone, iPad és Mac OS programokat készítsenek.
 
Ha ez nem lenne meglepetés akkor nem tudom mi lenne az. :-)
 
Update:
A Microsoft cáfolja Ballmer megjelenését a Twitter-en: "Steve Ballmer not speaking at Apple Dev Conf., Nor appearing on Dancing with the Stars. Nor riding in the Belmont. Just FYI."
Viszont az elemző azon állítását nem tagadják, hogy Mac-re és iPhone-ra is fejleszthetne az ember a Visual Studio 2010-zel. Az Apple tiltása fennál, tehát az AppStore-ba elvileg nem kerülhet be olyan program amit nem Xcode-dal készítenek, viszont megcélozhatják a feltört iPhone felhasználókat és a mac tulajokat is. :-)
Remélem más is sajnálja, hogy nem fogjuk a Másik Steve-et hallani a WWDC-n. :-) Meg lett volna a maga varázsa a dolognak, főleg, ha előadná a Developers, Developers, Developers... kezdetű magánszámát. :-)

2 komment

Címkék: apple steve jobs steve ballmer wwdc

A bejegyzés trackback címe:

https://landiapple.blog.hu/api/trackback/id/tr12035966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Werewolfmayer 2010.05.27. 19:09:28

Eh, én ez most nem vágom. Nem arról volt szó, hogy csak Xcode-al lehet iPhone-ra fejleszteni? Hát nem pont ezért módosították a fejlesztői szerződést?

landilevente · http://landiapple.blog.hu/ 2010.05.27. 21:05:02

@Werewolfmayer: De! Én sem értem, de megtaláltam és előtte olvastam, hogy nem lesz meglepetés. :-)
Most cáfolta a Microsoft Twitter-en:
"Steve Ballmer not speaking at Apple Dev Conf., Nor appearing on Dancing with the Stars. Nor riding in the Belmont. Just FYI."
Viszont azt nem tagadják, hogy Mac-re és iPhone-ra is fejleszthetne az ember a VS 2010-zel. A tiltás fennál, viszont megcélozhatják a JB-s telefon felhasználókat. :-)
süti beállítások módosítása