HTML

Landi Apple Blog

Minden ami Apple és minden ami fontos. Szerintem. :-)

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Get a Mac nincs többé!

2010.05.23. 22:16 landilevente

 A 2006 májusában kezdődött “Get a Mac” reklámkampány végéhez ért. Éveken keresztül élvezhettük a "Hello, I'm a Mac" kezdetű 30 másodperces reklámokat és ennek ezennel vége. Az Apple eltávolította őket honlapjáról. 

A sikeres kampány 2006 májusában 6 reklámmal kezdődött, amelyek a PC használat nehézségeit, vírusokat, fagyásokat állítottak szembe a Mac könnyű, egyszerű használatával. 
Még áprilisban Justin Long (Mac) az The Onion's A.V. Club-nak adott interjúban azt mondta, hogy az Apple befejezheti a kampányt és hogy ezt John Hodgman (PC) is megerősítette.
Az utolsó részek a Windows 7 októberi érkezésével kerültek adásba.
Decemberben pedig megkapták az évtized kampánya (Campaign of the Decade) címet is az Adweek-től.
Az Apple a Miért fogod szeretni a Mac-et apple.com/why-mac/ kampányra váltott pénteken. Új TV reklámok még nincsenek, de szerintem nem kell 2 hétnél többet várni rájuk, mivel hamarosan itt a WWDC, ahol rendszeresen mutat be Steve Jobs új reklámokat.
Aki még meg szeretné nézni a Get a Mac videókat az a YouTube-on megteheti, vagy letöltheti őket az iTunes-ról (http://itunes.apple.com/us/podcast/get-a-mac-advertisements/id313272828).

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: mac apple pc reklám get a mac

A bejegyzés trackback címe:

https://landiapple.blog.hu/api/trackback/id/tr552026235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása